Kinderen van Uganda ontvangt cheque van Brink tot Brinkloop
Kinderen van Uganda ontvangt cheque van Brink tot Brinkloop

Kinderen van Uganda ontvangt cheque van Brink tot Brinkloop

Op zondag 8 januari werd al weer de 14e editie van de Brink tot Brink loop gehouden. De route van deze 10 km. lange loop gaat van de Brink in Deventer naar de Brink in Bathmen. De tocht symboliseert de verbinding tussen de stad Deventer en het dorp Bathmen.
Een deel van de bijdrage van de deelnemers is geschonken aan Kinderen van Uganda en van het geld zal een mobiele waterpomp aangeschaft worden. Met deze waterpomp kunnen de boeren hun gewassen irrigeren, met water uit het moeras, in periodes van droogte. Twee ondernemers uit Bathmen en een echtpaar uit het publiek gaven nog een extra donatie.

Kinderen van Uganda bedankt  alle lopers en de donateurs voor hun bijdrage.