Expositie werken Fred Mutebi Deventer
Expositie werken Fred Mutebi Deventer

Expositie werken Fred Mutebi Deventer

Op woensdag 6 januari 2016 om 16.00 uur vindt in De Amaranth, Nieuwstraat 81 Deventer de opening plaats van de expositie van de Ugandese houtdrukkunstenaar Fred Mutebi. Hij zal zelf  bij de opening aanwezig zijn.

Fred Mutebi is een van de belangrijkste kunstenaars van Uganda. Hij maakt zijn werk op houtplaten en drukt in verschillende lagen af. In zijn werk geeft Mutebi uitdrukking aan de cultuur en natuur van Uganda. Zijn exposities zijn te zien geweest in o.a. Uganda, USA, Japan, Duitsland en Engeland.

De werken zijn te koop. Er zijn ook uiteenlopende kunstkaarten van Fred Mutebi.

De expositie is te zien van januari tot april tijdens de openingstijden van de ecologische kledingwinkel De Amaranth van dinsdag t/m zaterdag.

Nadere informatie:

Ruud Boon, voorzitter Stichting Kinderen van Uganda, 06-10 38 25 02

www.kinderenvanuganda.nl

http://www.deamaranth.nl