KvU in the picture
KvU in the picture

KvU in the picture

KvU in the picture – een avond over resultaten en plannen

Op dinsdag 17 september organiseert KvU een avond over de resultaten van ons werk en de plannen voor de toekomst. Het belooft een gezellige avond te worden met zowel inhoud als ontspanning. Er zijn twee sprekers die vertellen over hun Uganda. Dit zijn Klaas Castelein, schrijver van ‘’Moerasgrond’’, over de historie van Uganda en Anke Hamstra, projectleider van EttygoesUganda. Het werk van KvU, een hapje en drankje en muziek complementeren de avond.
U kunt zich nu opgeven door ons een mail te sturen.

Wanneer?
Dinsdag 17 september 2019, vanaf 20.00 uur

Waar?
Het Volkshuis in Deventer, Kleine Overstraat 97A

Voor wie?
Iedereen die geïnteresseerd is in ons werk in Uganda, met name donateurs, vrijwilligers en sponsoren.